Wie is


True Blue – Creative Healthcare Communications is Cathy Hassels Mönning

Opgeleid in de communicatiewetenschappen in Nederland (Rijksuniversiteit Groningen) en Canada (Concordia University Montreal).  

Nadat ik bij verschillende commerciële zorgorganisaties in Noord-Amerika en Europa heb gewerkt (waar ik mijn fascinatie voor de medische zorg met mijn communicatie expertise combineerde), richtte ik in 2014 True Blue – Creative Healthcare Communications op. Zo breng ik mijn liefde voor de kunsten samen met zorg & welzijn. Ik werk in steeds wisselende teams met mensen uit verschillende disciplines. Met elkaar maken we concrete (communicatie) middelen voor patiënten en familie die hun kwaliteit van leven verhogen. Dat geeft mij enorm veel energie. Onderdeel zijn van het creatieve proces maakt voor mij het verschil. Het verschil tussen je werk doen en je roeping hebben gevonden.

Van jongs af aan bezig geweest om me creatief te uiten. Op de middelbare school met Tekenen in mijn vakkenpakket, zowel in praktijk (creëren) als theorie (Kunstgeschiedenis). Recentelijk door een cursus Theatervormgeving bij Akademie Vogie in Amsterdam.