dreamstimesmall_8218553Onafwendbaar: patiënt worden. De werkelijkheid verandert vanaf dat moment voorgoed. En deze nieuwe situatie ervaart elke patiënt op zijn of haar eigen manier.

True Blue helpt een breed palet van betrokkenen en aanbieders in de zorg met een (nog) betere patiëntfocus in hun communicatie en informatievoorziening. Duidelijke, begrijpelijke maar vooral ook begripvolle communicatie is daarbij essentieel. True Blue denkt altijd vanuit het perspectief van de individuele patiënt. Wat voor informatie heeft hij nodig? Wat wil hij weten op welk moment tijdens zijn behandeling?

True Blue zorgt ervoor dat de patiënt het overzicht houdt en goed gebalanceerde beslissingen kan nemen. Het streven is het creëren van aantrekkelijke helderheid, al dan niet buiten de gebaande paden.

Samen met u en uw patiënten zoeken we hierin de juiste weg. De patiënt heeft een belangrijke stem en bepaalt voor een groot deel de richting. Zo wordt het einddoel gewaarborgd: heldere communicatie tussen zorgaanbieder en patiënt, die tegemoet komt aan zijn daadwerkelijke informatiebehoefte. Uiteindelijk geldt: wat beter is voor de patiënt is beter voor de zorg.

 

True Blue – Creative Healthcare Communications is in 2014 opgericht door Cathy Hassels Mönning. True Blue heeft als ultieme ambitie om met de stem van de patiënt communicatiemiddelen te ontwerpen die zijn leven aangenamer maken.

 

Definitie True Blue: ‘Completely loyal to a belief’ = toegewijd aan het belang van patiënt.