_MG_5028Cathy Hassels Mönning

 

Mijn werkwijze

True Blue werkt onderscheidend van het reguliere aanbod. Ik combineer mijn uitgebreide kennis en kunde op het  gebied van gezondheidszorg en communicatie met mijn vernieuwende creativiteit. Jarenlange ervaring in de zorg garandeert een groot netwerk van specialisten op velerlei gebied die ik voor projecten kan aanwenden.
Ik ben sterk content gedreven, creatief, en communicatief vaardig. Daarnaast heb ik oog voor detail en een groot inlevingsvermogen. Ik kies voor een net even andere invalshoek wat vaak tot nieuwe inzichten leidt. Ik kan me goed verdiepen in de klant en zijn uitdaging en door mijn creatieve oplossingsgerichte aanpak kom ik snel tot de essentie: waar is hij of zij echt bij gebaat. Dat is precies mijn kracht. Het definiëren van de kernboodschap en deze zo aantrekkelijk mogelijk presenteren, zowel in esthetisch als inhoudelijk opzicht.

              

Professionele ervaring

Meer dan 17 jaar internationale praktijkervaring in marketing communicatie in de zorg staan garant voor diepe inhoudelijke en specifieke kennis binnen dit vakgebied.

 > Samenwerking met een breed spectrum van partijen in de zorg zoals:

  • Ziekenhuizen
  • Leveranciers van medische apparatuur en diensten
  • Patiëntenverenigingen

> Ontwikkeling van innovatieve zorgprogramma’s:

  • ‘Snel herstel’ programma voor orthopedische patiënten (voor de marktleider in Europa)
  • Preventieve gezondheidsservices (voor de grootste aanbieder in Canada)
  • Biofeedback programma’s (voor de grootste aanbieder wereldwijd).

> Internationale oriëntatie: zeven jaar in Montreal (Canada) en tien jaar in Nederland waarvan acht in nauwe samenwerking met Europese collega’s.

 

Een overzicht van recente projecten vindt u onder: Projecten

 

LinkedIn